Garden of Eden, Cannabis Dispensary

Hayward, CA

Aetypic worked together with Interior Designer Sand Studios to create this clever design, completely transforming the existing one-story concrete block building. The total renovation included 1400 square feet of interior redesign and a completely new idea for the building exterior. The “Green Wall” concept functions as a double entendre: it refers to both the product being sold, and also to the sustainable nature of the design itself. This project has been a lively addition to the Hayward streetscape, and the growing façade has become a part of the local company identity.

Take a virtual tour on their website


Before renovation:


Client
Garden of Eden

Location
Hayward, CA

Completed
2017

Size
14,000 SF

Collaborators
Interior Design–Sand Studios